COVID-19

Ook wij zijn niet gespaard gebleven van de gevolgen van het coronavirus en hebben we heel wat events moeten annuleren en verplaatsen. Toch zijn we niet bij de pakken blijven zitten. Met man en macht hebben we getracht een online alternatief van ons vertrouwde concept op poten te zetten. Namelijk onze online speeddates. Deze zijn er gekomen om jou te kunnen blijven voorzien van een toffe avond, weg van alle stress die deze crisis met zich meebrengt. Zoals je van ons gewoon bent, blijven we mensen face to face samenbrengen zonder in te boeten op ons vertrouwde concept, ook in deze bizarre tijden. 

Stay tuned en voor je het weet zit je weer achter een tafeltje te speeddaten in jouw favoriete stad. Tot heel snel. 🥰

Wanneer gaan de speeddates weer van start in real life?

Wij volgen de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad nauwgezet op en zien er op toe dat ook wij ons steentje bijdragen om de Corona-crisis snel door te komen. Onze horeca-partners mochten hun deuren weer openen maar met het nemen van strikte veiligheidsmaatregelen zoals een vaste zitplaats per klant etc. Wij hebben spijtig genoeg nog geen groen licht gekregen van de overheid om onze events opnieuw aan te bieden.  

We hopen dat we vanaf 31 augustus terug van start kunnen gaan. Op de website kan je je dus terug inschrijven voor een real life event vanaf 31 augustus.

Wij blijven echter wel onze online services aanbieden, face-to-face but safe, als alternatief op onze real life events! Wij stellen jou met veel plezier voor aan een heleboel andere interessante en toffe singles vanop afstand, veilig en wel, vanuit jouw luie zetel thuis! Aan jou om dan de volgende stap te zetten en een volgende date in te plannen op jouw favoriete zomerterras, café of restaurant! 

Wij kijken ondertussen vol verlangen uit naar de dag wij jullie opnieuw mogen verwelkomen bij onze vaste partners, met een wijntje in de hand en een glimlach op de lippen. Evenwel zullen er aantal veiligheidsmaatregelen aan verbonden zijn om de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers te garanderen.

Fingers crossed. We hopen je héél snel weer te zien. 

Wat met mijn inschrijving en betaling?

We vinden het enorm spijtig dat we onze events niet kunnen laten doorgaan omwille van de opgelegde veiligheidsmaatregelen betreffende het Corona-virus. Wij proberen 100% ons best te doen om voor iedereen een goede oplossing te voorzien. 

We geven iedereen graag een tegoedbon ter waarde van jouw volledig bestede inschrijvingsgeld die je kan gebruiken voor een evenement naar keuze zodat je zeker jouw inschrijvingsgeld niet verliest.

Indien je je hebt ingeschreven voor een evenement dat geannuleerd werd omwille van het corona virus heb je normaal gezien een mail met een tegoedbon gekregen.

Dit zullen we ook toepassen moesten we nog events moeten annuleren na 31 augustus, je ben zeker je geld niet kwijt en we voorzien een mooi alternatief.

Terugbetalingen doen we niet aangezien wij al een groot stuk van de reservatie, promotie-en administratiekosten hebben moeten maken en wij ook proberen om ons hoofd boven water proberen zodat we na de crisis terug fijne evenementen kunnen aanbieden. 

Indien je nog verdere vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij staan voor jou klaar!