Ervaringen

Sam D.
Op 1 avond wel 10 verschillende mensen leren kennen

Zeer fijne en gezellige avond, en wat een afwisseling tegenover een ‘gewone’ weekavond. Nooit eerder had ik de gelegenheid om op één avond met wel tien verschillende mensen en tête à tête te hebben zonder die vervelende barrières die je in het alledaagse leven wel ervaart. Al is het voor mij niet uitgedraaid op een ‘match’, ik zal en ga het zeker opnieuw doen, al was het maar opnieuw zo een leuke avond te hebben. Ik zou het iedereen aanraden, vandaar ook deze reactie. Bedankt!

Gilles

Ik had al veel over speeddating gehoord, maar het zelf nog nooit geprobeerd. Op aanraden van een vriend heb ik mij ingeschreven voor een speeddating event in Antwerpen. Het was veel leuker dan ik verwacht had, helemaal niet geforceerd en mijn vragen die ik op voorhand had bedacht had ik helemaal niet nodig, het kwam eigenlijk vanzelf.

Ondertussen ben ik al op date geweest met mijn match en dit weekend is onze tweede date. Danku Dare to Date!

Bob A.
Voor ik het wist was de avond voorbij

Ik vind speeddaten zeker aan te raden voor elke vrijgezel die open staat om nieuwe mensen te leren kennen. Voor ik het wist was de avond voorbij. Ik had een match maar na een keer op date te gaan, waren we toch niet allebei overtuigd. Ik vind het een heel leuk concept, vooral de enveloppe met dilemma's in heeft voor vele grappige momenten gezorgd!

Yannick

Het leuke aan speeddating vind ik het feit dat je op zo een korte tijd heel veel nieuwe mensen kan leren kennen. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, maar wel nog geen match, volgende keer misschien.

Roel V.

Was mijn eerste keer speeddating, ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het was een hele leuke avond. Goede ontvangst, leuke locatie en vriendelijke mensen!

Joris R.
Die drempel om de eerste stap te zetten verdwijnt helemaal

Ik zou speeddating zeker aanraden. Eerst dacht ik dat het niets voor mij was, maar na een keer meegedaan te hebben, ben ik helemaal overtuigd. Het was een heel gezellige avond, ik heb veel mensen leren kennen waarvan ik nooit verwacht had dat ze nog single zouden zijn. Die drempel van ‘de eerste stap zetten’ verdwijnt helemaal en je kan met iedereen een babbeltje slaan.

Ik heb een heel leuke avond gehad, spijtig genoeg geen match, maar ik zal mij zeker nog eens inschrijven.

Kim

Het was de eerste keer voor mij dat ik mee deed aan een speeddate, ik was heel erg zenuwachtig op voorhand, maar eens aangekomen was dit nergens voor nodig. Ik werd heel goed ontvangen door een leuke host en raakte direct aan de praat met verschillende mensen. Na de speeddates hebben we ook nog gezellig nagepraat.

Volgende week is mijn eerste date, ik kijk er heel erg naar uit. Ik heb ondertussen al aan heel wat vriendinnen jullie evenementen aangeraden!

Emilie S.

Het was voor mij de eerste keer op speeddate samen met een vriendin die al naar een van jullie speeddates in Antwerpen was geweest. Ik was vrij zenuwachtig, maar dit verdween snel door de goede ontvangst en de leuke open mensen die ik heb ontmoet. Ik had twee matches en volgende week is de eerste date, spannend!

Anne
10 uur ipv 5 minuten

Hallo, ik wou even melden dat ik zeer tevreden ben van de speeddating avond die plaatsvond in Gent. De avond is perfect verlopen, het was goed georganiseerd en zeer gezellig. Zowel de ‘speeddates’ als het napraten in groep. Ik heb goed nieuws voor jullie, want ik heb op jullie event mijn huidige vriend Pieter leren kennen.

Na ontdekt te hebben dat we elkaars ‘match’ waren hebben we de week erna afgesproken en een date van 10 uur ipv 5 minuten gehad. Ondertussen zijn we al 4 maand samen en heel gelukkig. Allemaal dankzij jullie speeddating events, dankuwel!

Groetjes, Anne

Brandon C.

Ik heb een aantal maanden geleden meegedaan aan een speeddate bij jullie. Ik vond het event heel goed georganiseerd en zeer gezellig. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Buiten een aantal nieuwe vrienden heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen op jullie speeddating event, Bedankt!

Sandra
Wie niet waagt niet wint

Beste, Ik wou graag een reactie posten om mensen die nog twijfelen te overtuigen om eens deel te nemen aan jullie speeddating events. In februari schreef ik mij in voor een van jullie events, ik was heel zenuwachtig, maar het werd een hele gezellige en leuke avond. Ik kreeg meer zelfvertrouwen hierdoor en besloot om mij in Maart nog eens in te schrijven, het werd een fantastische avond waarop ik mijn huidige vriend tegenkwam.

Na een etentje in Gent was ik er zeker van dat dit mijn soulmate was. Ik wil jullie erg bedanken en alle mensen die nog twijfelen, ga ervoor, wie niet waagt niet wint!

Dieter
Toffe hosts, leuke locatie

Toffe hosts, leuke locatie. Ik ben momenteel al op twee dates geweest met mijn ‘match’ en hopelijk bloeit er iets moois uit.

Joris K. & Sarah V.
Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen die open staan voor een relatie

Wij hebben elkaar leren kennen op een van jullie speeddating events in Gent. Wij zijn nu al 3 maanden samen en heel gelukkig. We vinden allebei dat dit een hele leuke manier is om nieuwe mensen te leren kennen die open staan voor een relatie.

Momenteel zijn we onze single vrienden allemaal over de streep aan het trekken om ook eens bij jullie te komen speeddaten. Ons zie je niet meer terug, maar onze vrienden nog wel!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring

Stuur jouw verhaal naar info@daretodate.eu en vermeld je naam + het event waaraan je hebt deelgenomen! Wij plaatsen je reactie maar veranderen wel je naam, jouw privacy is immers voor ons heel belangrijk.