Speeddating Antwerpen – Men Only @ Bar Zar (25/09/2019)

 24,00

Beleef een geweldige avond in de ongelofelijk gezellige Bar Zar op het Zuid in Antwerpen! Wij ontvangen je met een big smile en presenteren je een avond vol nieuwe ontmoetingen. Na een gezamenlijke apero om het ijs meteen te breken is er een speeddate met allemaal toppers zoals jijzelf! Hierna kunnen jullie nog gezellig napraten terwijl jullie genieten van een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke avond in Antwerpen!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-25

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bar Zar, Pourbusstraat 8 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?