Speeddating Antwerpen @ Sanba, 22-30j (08/01/2020)

 24,00

Beleef een geweldige avond en ontmoet leuke en interessante singles in de stijlvolle en gezellige bar Sanba op het Eilandje in Antwerpen! Onze host staat voor jou klaar bij aankomst en ontvangt jou met een big smile en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. We beginnen met een gezellige apero om het ijs te breken. Daarna leer je allemaal toppers net zoals jijzelf kennen via onze speeddate. Hierna wordt er altijd nog lang gezellig nagepraat met een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke avond in Antwerpen!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-01-08

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Sanba, Rijnkaai 22, 2000 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?