Matched Speeddate Antwerpen @ JJ House, 28-38j (16/12/2019)

 28,00

Klaar om gematched te worden op basis van jouw voorkeuren en persoonlijkheid zoals je overal tegenkomt in programma’s als ‘Blind Getrouwd’ of ‘First Dates’ ? Dat kan vanaf nu! Via onze matched speeddate wordt jij voorgesteld aan 6 potentiële perfecte matches!

Wij hebben hiervoor de private lounge van de JJ House gereserveerd voor 50 singles –  de eerste gelukkigen van onze matched speeddate in December.

Hoe gaat het nu concreet in zijn werk?

Eenmaal je jouw inschrijving volbracht hebt, krijg je onze Dare To Date persoonlijkheidstest toegestuurd die vakkundig samengesteld is door onze psychologe en onze seksuoloog. Vervolgens analyseren wij jouw voorkeuren en persoonlijkheid en deze van onze 49 andere deelnemers om voor elk van jullie 6 gepersonaliseerde ‘potential matches’ vast te leggen.

Op de avond zelf wordt je zoals altijd verwelkomd door onze enthousiaste Dare to Date hosts met een big smile. Hier kom je te weten wie jouw 6 matched dates zijn en krijg je met elk van hun een (speed)date van telkens 10 minuten om elkaar alvast beter te leren kennen. Na jouw 6 matched dates is er nog een gezellige after drink waar je natuurlijk nog uitgebreid kennis kan maken met alle andere aanwezige singles.

Om een lang verhaal kort te maken… Een combinatie van de gezellige en warme Dare to Date vibes die je al kent en speciaal voor jou geselecteerde deelnemers! Waar wacht je nog op? 😉

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-12-16

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: JJ House, Reyndersstraat 6, 2000 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Wat fijn dat je onze matched events hebt gevonden. Hoe gaan deze nu precies in zijn werk? Een beetje meer uitleg…

Na jouw inschrijving krijg je onze Dare to Date vragenlijst doorgestuurd. Deze is opgesteld door onze psychologe en seksuoloog. Aan de hand hiervan selecteren we uit de vele aanwezige singles de 6 singles die het beste bij jou passen op basis van jouw profiel.

Met deze 6 singles krijg je telkens een date van 10 minuten. Jullie krijgen dus meer tijd om elkaar te leren kennen dan tijdens een gewone speeddate en de kans op thé perfect match ligt veel hoger aangezien we op voorhand al een selectie doen voor jou.

Na jouw 6 matched dates is er nog een gezellige after drink waar je natuurlijk nog uitgebreid kennis kan maken met de andere aanwezige singles.

Om een lang verhaal kort te maken… Een combinatie van de enthousiaste en warme Dare to Date vibes die je al kent en speciaal voor jou geselecteerde deelnemers! Waar wacht je nog op?😜