Valentine’s Party @ Mozaic, 22-38j (14/02/2020)

 18,00


—     EARLY BIRD TICKETS NOW AVAILABLE!     —

Do you dare to meet your Valentine? Op 14 februari organiseren voor jou dé meest classy en awesome singles party die Antwerpen ooit gezien heeft! Vanaf 22h ben jij welkom in de prachtige Mozaic in Antwerpen om jouw valentijn te ontmoeten in stijl! Wat kan je verwachten? Good vibes, goeie muziek en natuurlijk dé ideale kans om jouw match te ontmoeten! Dare to party en beleef een fantastische avond! 😉

PLACE-TO-BE:  Mozaic (Londenstraat 52, 2000 Antwerpen)

PARTY HOURS: 22.00 h – 3.00 h

DRESSCODE: Casual Chic

(Bekijk de details van het evenement voor meer info)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-02-14

Aanvang: 22:00

Einde: 03:00

Locatie: Mozaic, Londenstraat 52, 2000 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?