Talking Dinner Brugge, 40-55j (28/10/2020)

 43,00

Zin in een gezellig etentje terwijl je interessante en boeiende singles leert kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We ontvangen jou in de gezellige Brasserie Uilenspiegel voor een fantastische avond in goed gezelschap. Onze sympathieke host ontvangt jou met een grote glimlach bij aankomst en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. We beginnen met een korte kennismaking waarna iedereen aan tafel gaat en samen geniet van een heerlijk diner. Je leert gegarandeerd fantastische singles kennen en gaat naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug. Wacht niet langer, schrijf je nu in en wordt verrast door wie je ontmoet!

MENUKAART:
Voorgerecht: huisgemaakte soep van de dag

Hoofdgerecht – keuze uit onderstaande gerechten uit de typisch Belgische keuken:
VLEES (geserveerd met frietjes, kroketjes of krielaardappeltjes):
– Steak (180 g Belgisch witblauw 1e keus)
– Ribbetjes natuur, met honing of met look
– Stoofvlees
– Kipfilet
VIS (geserveerd met frietjes, kroketjes of krielaardappeltjes):
– Sliptongetjes
– Zalmfilet met Béarnaisesaus
– Mosselen natuur
PASTA:
– Spaghetti Bolognaise
– Tagliatelle Carbonara
– Lasagne van het huis
VEGETARISCH:
– Vegetarische lasagne
– Lasagne geitenkaas
– Tagliatelle veggie

Bij de gerechten zijn voor iedereen twee drankjes inbegrepen.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

 

 
Wissen
 
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-10-28

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Brasserie Uilenspiegel, Langestraat 2, 8000 Brugge

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?

Algemene info

Wat fijn dat je naar onze talking dinner wilt komen! 😃 Je vraagt je misschien af hoe zo’n avond precies in zijn werk gaat?
Eerst en vooral draait het vooral om nieuwe singles ontmoeten in een toffe en relaxte sfeer tijdens een gezellig etentje.

Bij aankomst ontvangt onze host jou altijd met een big smile en zorgt hij/zij ervoor dat je je meteen op je gemakt voelt! 😃
Je krijgt meteen een drankje en kan de andere singles al leren kennen. Als iedereen er is gaan we aan tafel. Dit is vaak rond 19u45 want er durft hier en daar al iemand te laat komen door fille etc. 😉

De mannen en de dames zitten door elkaar. De mannen wisselen een aantal keer van plaats gedurende het diner zodat iedereen zeker de kans heeft om elkaar te leren kennen. Hier gaat het vooral om samen lekker genieten van het eten en elkaar op een relaxte manier te leren kennen. 🥂

Het etentje is meestal rond 22u00 gedaan. Iedereen krijgt op het einde van de avond een link toegestuurd via mail waar de namen van alle aanwezigen in staan. Hier kan je dan de personen aanduiden die je graag nog eens terug zou willen zien. Indien de ‘likes’ wederzijds zijn dan krijg je de dag erna om 12u een mailtje met de gegevens van jouw match(es). 🥰 Indien je geen match hebt, no worries, je krijgt nog altijd een mailtje met het aantal personen die jij hebt aangeduid en het aantal personen die jou hebben aangeduid.

Voilà zo gaat een talking dinner bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort terug te zien voor een gezellige en verrassende avond! 😍