Talking Dinner Brussel, 35-45j (11/12/2019)

 39,00

Zin om onder het genot van een heerlijk diner ook nieuwe mensen te ontmoeten en boeiende gesprekken aan te knopen? Dan hebben wij de ideale formule gevonden met onze ‘Talking Dinners’! Samen met de Monk zorgen wij voor een heerlijk diner in goed gezelschap, alles wat jij nog moet doen is genieten van jouw avond en zorgen dat je eten niet koud wordt tussen alle interessante gesprekken door!  Bij aankomst serveren we jou meteen een aperitiefwijntje of een fris pintje. Vervolgens kan je genieten van een heerlijke spaghetti, zoals ze ze enkel in de Monk kunnen maken en als afsluiter is er een lekker dessert voorzien! Reserveer snel jouw plaatsje bij ons aan tafel en beleef een onvergetelijke en overheerlijke avond in hartje Brussel!

MENUKAART:

Aperitiefdrankje
Hoofdgerecht: spaghetti bolognaise of vegetarisch
Afsluiter: koffie, thee of een dessertje
Bij de gerechten is er ook drank voorzien (wijn of bier, plat en bruis water a volonté)

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

Wissen

Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-12-11

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Monk, Sint-Katelijnestraat 42, 1000 Brussel

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?