Speeddating Eindhoven, 28-38 (25/09/2019)

 19,00

Beleef een ongelofelijk gezellige avond in de betoverende Ginscal in hartje Eindhoven. De ontvangst gebeurd, zoals altijd, door onze hostess met een grote glimlach.  Eerst is er een speeddate zodat er gezellig kan worden kennis gemaakt. Hierna kunnen jullie nog lekker blijven borrelen om elkaar nog beter te leren kennen. Wacht niet langer en beleef een fantastische avond in hartje Eindhoven!

(Bekijk de details van het evenement voor verdere informatie – 1 drankje inbegrepen)

 

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-25

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Ginscal, 101, Stratumseind, 5611 ER Eindhoven, Nederland

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?