Speeddating Gent @ Bar des Amis, 22-30j (25/10/2019) – Friday After Work

 24,00

Zet het weekend op een fantastische manier in en ontmoet geweldige singles in Bar des Amis! Wij ontvangen jou met een big smile en presenteren jou een avond vol nieuwe ontmoetingen. Eerst is er een gezellige apero en daarna, om het ijs volledig te breken, een speeddate. Na de speeddate is er een after drink en kunnen jullie natuurlijk nog allemaal lang gezellig napraten en Gent onveilig maken! Schrijf je snel in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-25

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bar des Amis,Vlasmarkt 5, 9000 Gent

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?