Speeddating Gent, 40-55j (30/10/2019)

 28,00

Zin in een leuke en verrassende avond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Doorbreek de week en beleef een geweldige avond in de authentieke sferen van de stijlvolle bar Het Moment in hartje Gent. Wij ontvangen jou graag met een grote glimlach en zorgen alvast voor interessante ontmoetingen met fantastische singles. We laten je eerst met iedereen kennis maken via ons eigen uitgewerkte en begeleide speeddating concept om het ijs te breken. Hierna kunnen jullie nog gezellig napraten en elkaar nog beter leren kennen. Schrijf je nu in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug! 

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-30

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Het Moment, Burgstraat 20, 9000 Gent

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?