Doe een speeddate cadeau!

 28,00

Geef jouw vriend/vrienden de liefde van zijn leven cadeau, hij/zij zal je eeuwig dankbaar zijn!

 
 
Categorie:

Kies een ontwerp

De gegevens van jouw vriend/vriendin

Email van jouw vriend/vriendin : Hij/zij krijgt een mailtje met de cadeaubon en jouw persoonlijk tekstje.
Jouw email : Jij krijgt een email en kan deze afprinten en de cadeaubon persoonlijk overhandigen aan jouw vriend/vriendin

Beschrijving

Beschrijving

Super dat je jouw vriend/vriendin een van onze Dare to Date speeddates cadeau gaat doen… Je kan er alvast zeker van zijn dat hij/zij een fantastische avond gaat beleven! Voer hierboven jouw e-mailadres in als je de cadeaubon persoonlijk wilt overhandigen. Indien je meteen de cadeaubon wilt doorsturen naar je vriend/vriendin dan vul je zijn/haar e-mailadres in. Oh ja, vergeet geen front row seats te reserveren als hij/zij wel de liefde van zijn/haar leven ontmoet! 😉 Enjoy!

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?