Speeddating Hasselt @ Entourage, 28-38j (25/09/2019)

 24,00

Beleef een onvergetelijke avond in de Entourage in Hasselt. Wij ontvangen je, zoals altijd, met een big smile. Eerst is er een speeddate om het ijs te breken. Hierna word er altijd nog gezellig lang nagepraat met een drankje in de hand. Schrijf je nu in en beleef een geweldige en verrassende avond in de sfeervolle bar van de Entourage in Hasselt!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – twee drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-25

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Entourage, Persoonstraat 40, 3500 Hasselt

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?