Speeddating Hasselt, 18-24j (26/09/2019) – Student Edition

 19,00

Get out of your comfort zone en beleef een onvergetelijke avond met al even onvergetelijke ontmoetingen in de gezellige food- en cocktailbar Bruut in het hartje van Hasselt. Wij ontvangen je met een big smile en zorgen voor geweldige mensen, lekkere drankjes en een super gezellige en stijlvolle locatie. Eerst is er een speeddate om het ijs te breken. Hierna nog een gezellige after drink waar iedereen altijd lang blijft napraten. Schrijf je nu in en beleef een geweldige avond in het hartje van Hasselt!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 1 drankje inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-26

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bruut, Dorpsstraat 26, 3500 Hasselt

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?