Speeddating Hasselt @ Entourage, 28-38j (23/10/2019)

 24,00

Get out of your comfort zone en beleef een fantastische avond in de prachtige Entourage in hartje Hasselt! Wij ontvangen je met een big smile en zorgen voor geweldige singles en spontane ontmoetingen! Om het ijs te breken beginnen we met een speeddate. Hierna is er een after drink waar er altijd nog lang wordt nagepraat. Schrijf je nu in en beleef een geweldige avond in de stijlvolle Entourage in Hasselt!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – twee drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-23

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Entourage, Persoonstraat 40, 3500 Hasselt

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?