Talking Dinner Hasselt, 28-38j (13/11/2019)

 39,00

Zin om onder het genot van een heerlijk, artisanaal, Italiaans avondmaal ook nieuwe mensen te ontmoeten en boeiende gesprekken aan te knopen? Dan hebben wij de ideale formule voor jou gevonden met onze ‘Talking Dinners’ ! Jij bent zeer welkom om mee aan tafel te schuiven en je eens goed te laten verwennen door de Italiaanse keuken van Italian Bar – Trattoria Pulcinella aan de Fruitmarkt te Hasselt. Terwijl jij op het gemakje de andere genodigden leert kennen, zorgen wij voor een fantastisch en sfeervol dinner! Wie weet vindt je jouw match-made-in-heaven en anders zeker en vast een heleboel andere levensgenieters, zoals jij, om verdere dinnertjes mee in te plannen ! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in hartje Hasselt!

MENUKAART:

Voorgerecht: aperitiefje
Hoofdgerecht in buffetvorm met keuze uit 3 huisgemaakte pastaschotels
Bij de gerechten zijn er ook voor iedereen twee drankjes voorzien.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

Wissen

Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-11-13

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Italian bar - Trattoria Pulcinella, Fruitmarkt 14, 3500 Hasselt

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?