Speeddating Kortrijk, 45-55j (15/10/2019)

 28,00

Zin om een geweldige avond te beleven gevuld met nieuwe ontmoetingen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Een prachtige, sfeervolle locatie, een warme ontvangst en een gezellige bar met wat gedimde lichten en een heleboel theelichtjes. Dé ideale cocktail voor een fantastische speeddate-avond in de stijlvolle Malmo coffeebar in het warme Kortrijk! Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke avond in Kortrijk.

(Twee drankjes inbegrepen – bekijk hieronder de details van het evenement voor meer informatie)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-15

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Malmo, Diksmuidekaai 2, 8500 Kortrijk

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?