Matched Speeddate @ LuNa, 22-35j (16/04/2020)

 28,00

Are you ready to get matched? Wij organiseren voor jou onze bekende matched speeddate waar je 6 potentiële perfect matches ontmoet in de sfeervolle en gezellige LuNa in Kortrijk. 

Okay, hoe ga jij nu jouw perfect match ontmoeten en een topavond beleven?

Eenmaal je jouw inschrijving volbracht hebt, krijg je onze Dare to Date persoonlijkheidstest toegestuurd die vakkundig samengesteld is door onze psychologe en seksuoloog. Vervolgens analyseren zij jouw voorkeuren en persoonlijkheid en deze van alle andere 100 aanwezigen om voor elk van jullie 6 gepersonaliseerde ‘potential matches’ vast te leggen.

Zoals altijd word je verwelkomd door onze enthousiaste Dare to Date hosts met een big smile. Hier kom je te weten wie jouw 6 matched dates zijn en krijg je met elk van hun een (speed)date van telkens 10 minuten om elkaar alvast veel beter te leren kennen. 

Na jouw 6 matched dates is het tijd voor een gezellige afterdrink. Je kan hier zeker nog uitgebreid kennismaken met de andere aanwezige singles of natuurlijk verder flirten met jouw perfect match! 😉 LuNa wordt op donderdagavond 16 april alleszins dé meest romantische plaats van Kortrijk! 

Do you dare to get matched? 😉

PLACE-TO-BE: LuNa (Gullegemsesteenweg 16, Kortrijk)

MATCHED SPEEDDATE: 19.30 h- 22.00 h

AFTER DRINK: 22.00 h – 00.00 h

DRESSCODE: Casual Chic

 

 
Wissen
 
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-04-16

Aanvang: 19:30

Locatie: LuNa, Gullegemsesteenweg 16, 8501 Kortrijk

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Wat fijn dat je onze matched events hebt gevonden. Maar hoe gaan deze nu precies in zijn werk? 😃 Een beetje meer uitleg…

Na jouw inschrijving krijg je onze Dare to Date vragenlijst doorgestuurd. Deze is opgesteld door onze psychologe en seksuoloog. Aan de hand hiervan selecteren we uit de vele aanwezige singles de 6 singles die het beste bij jou passen op basis van jouw profiel.

Met deze 6 singles krijg je telkens een date van 10 minuten. Jullie krijgen dus meer tijd om elkaar te leren kennen dan tijdens een gewone speeddate en de kans op thé perfect match ligt veel hoger aangezien we op voorhand al een selectie doen voor jou. 😍

Na jouw 6 matched dates is er nog een gezellige after drink waar je natuurlijk nog uitgebreid kennis kan maken met de andere aanwezige singles.

Om een lang verhaal kort te maken… Een combinatie van de enthousiaste en warme Dare to Date vibes die je al kent en speciaal voor jou geselecteerde deelnemers! Waar wacht je nog op? 😉

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?