Daten in Kortrijk, 52-65j (20/03/2020) – Friday After Work

 28,00

Beleef een geweldige avond en ontmoet interessante en boeiende singles in de ongelofelijk gezellige Bar Salona in het warme Kortrijk! Onze gastvrouw ontvangt jou met een grote glimlach en geeft jou bij aankomst meteen een korte uitleg over het concept. Eerst is er een gezellige aperitief en daarna een speeddate waardoor je iedereen wat beter kan leren kennen. Iedereen praat vijf minuten met elkaar zodat het zeker gezellig wordt. Hierna is er nog een drink waar iedereen nog gezellig kan napraten. Schrijf je snel in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-03-20

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bar Salona, Jan Persijnstraat 12, 8500 Kortrijk

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?