Talking Dinner Kortrijk, 28-38j (17/12/2019)

 39,00

Zin om onder het genot van een heerlijk avondmaal ook nieuwe mensen te ontmoeten en boeiende gesprekken aan te knopen? Dan hebben wij de ideale formule voor jou gevonden met onze ‘Talking Dinners’ ! Wij zorgen samen met het restaurant van het Wu Wei Wellness Center voor een heerlijk relaxing diner in goed gezelschap, alles wat jij nog moet doen is genieten van jouw avond en zorgen dat je eten niet koud wordt tussen alle interessante gesprekken door!  Reserveer snel jouw plaatsje bij ons aan tafel en beleef een onvergetelijke en overheerlijke avond in hartje Kortrijk!

MENUKAART:

Voorgerecht: fingerfood in buffet vorm met keuze tussen verschillende tapa’s, nacho’s en aperoballetjes.
Hoofdgerecht: huisgemaakte Tikki Masala of de Veggie Pasta huisspecialiteit
Bij de gerechten zijn er ook voor iedereen twee drankjes voorzien.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

Wissen

Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-12-17

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Wu Wei, Kongoweg 23, 8500 Kortrijk

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?