Speeddating Leuven @ Anna’s Specialty Bar, 21-29j (27/09/2019) – Friday After Work

 24,00

Geef jouw weekend meteen een bruisende start en beleef een geweldige avond vol nieuwe ontmoetingen in de super gezellige Anna’s Specialty Bar vlakbij het Ladeuzeplein van Leuven! De ontvangst gebeurt, zoals altijd, met een big smile waarbij er meteen iets fris geserveerd wordt. Hierna is er een korte apero gevolgd door een speeddate. Daarna kunnen jullie nog gezellig napraten met een wijntje in de hand en Leuven onveilig maken! Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke vrijdagavond in hartje Leuven!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

 

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-27

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Anna's Specialty Bar, Leopold Vanderkelenstraat 27, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?