Escape Date @ Escape Room Leuven, 25-35j (10/02/2020)

 37,00

Haal de detective in jou naar boven en ontmoet jouw eigen Sherlock Holmes! Onze sympathieke host ontvangt jou met een big smile bij Escape Room Leuven en zorgt voor een spannende avond gevuld met interessante ontmoetingen. We beginnen met een gezellige apero om het ijs te breken. Daarna leer je allemaal toppers (net zoals jijzelf) kennen via een korte speeddate. Als iedereen klaar is om de strijd aan te gaan, worden jullie in teams ingedeeld om de race tegen de klok aan te gaan en binnen het uur jezelf en jouw team te bevrijden! Hierna is er nog een gezellige after drink met een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in, dare to escape en beleef een onvergetelijke avond in hartje Leuven!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – speeddate, escape room en een drankje inbegrepen) In samenwerking met Escape Room Leuven – www.escaperoom-leuven.be

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-02-10

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Escape Room Leuven, Blijde inkomststraat 103, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu of www.escaperoom-leuven.be

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?