Speeddating Leuven @ Barvista, 22-30j (28/10/2019)

 24,00

Beleef een geweldige avond en ontmoet interessante singles in de classy loungebar van de Barvista aan de Oude Markt van Leuven a.k.a. ’s werelds langste toog! De ontvangst gebeurt zoals altijd met een big smile waarna wij jou meteen een wijntje of iets anders fris serveren. Eerst is er een gezellige speeddate om het ijs te breken. Hierna is er een after drink en kunnen jullie nog lang gezellig napraten en genieten van Leuven by night! Wacht niet langer, laat je verrassen en beleef een onvergetelijke avond in hartje Leuven!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

 

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-28

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Barvista, Oude Markt 7-8, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?