Speeddating Leuven, 40-55j (03/02/2020)

 28,00

Beleef een geweldige avond vol nieuwe ontmoetingen in de sfeervolle en ontspanning-gevende Anna’s Specialty Bar vlakbij het Ladeuzeplein van Leuven! Wij verwelkomen jou met een grote glimlach en bezorgen jou een boeiende avond waarbij je een hele hoop nieuwe, fantastische mensen leert kennen met een drankje in de hand. We laten je met iedereen kennis maken via ons eigen uitgewerkte en begeleide speeddating concept om het ijs te breken. Hierna kunnen jullie nog gezellig napraten en elkaar nog beter leren kennen! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in hartje Leuven!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-02-03

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Anna's Specialty Bar, Leopold Vanderkelenstraat 27, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?