Speeddating Mechelen @ Bar Makadam, 22-30j (23/10/2019)

 24,00

Get out of your comfort zone en leer fantastische singles kennen in Mechelen! Wij ontvangen jou bij aankomst met een big smile en serveren jou meteen een cocktail, een wijntje of iets anders fris. Om het ijs te breken is er eerst een speeddate met allemaal toppers zoals jijzelf! Hierna is er nog een gezellige after drink waar iedereen altijd lang blijft napraten (en flirten ;)).  Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in hartje Mechelen!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-23

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bar Makadam, Grote Markt 11, 2800 Mechelen

Meer info: +32 (0)497 11 07 61

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?