Back

Speeddating Mechelen @ Equator, 25-35j (18/10/2019) – Friday After Work

 24,00

Maak er een onvergetelijke én verrassende vrijdagavond van en kom speeddaten in Mechelen! Wij ontvangen jou met een grote glimlach en laten jou kennis maken met interessante singels. Eerst is er een apero, hierna volgt er een speeddate om he ijs volledig te breken. We sluiten af met een gezellige after drink waar iedereen altijd lang blijft napraten (en nog een stapje gaat zetten omdat het vrijdag is ;)) . Schrijf je nu in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-18

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Equator, Melaan 40, 2800 Mechelen

Meer info: +32 (0)497 11 07 61

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?