Speeddating Mechelen @ Barramundo, 28-38j (11/06/2020)

 24,00

Beleef een geweldige avond en ontmoet leuke en interessante singles in de ongelofelijk gezellige Barramundo loungebar in hartje Mechelen! Onze sympathieke host ontvangt jou met een big smile en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. We beginnen met een gezellige apero om het ijs te breken. Daarna leer je allemaal toppers (net zoals jijzelf) kennen via onze speeddate. Hierna blijft iedereen altijd lang gezellig napraten met een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke avond in Mechelen!

🥂 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen

💡 Bekijk de details van het evenement hieronder voor meer info 

 
Wissen
 
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-06-11

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Barramundo, Steenweg 2, 2800 Mechelen

Routebeschrijving: Voor parking aan de Barramundo kun je op of rond de Kathedraal parkeren als je geluk hebt. Anders zijn er daar ook twee ondergrondse parkings in de buurt (aan de Kathedraal en aan de Grote Markt).

Meer info: 02 400 77 84

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Wat fijn dat je wilt komen speeddaten! 😃 Je vraagt je misschien af hoe zo’n avond precies in zijn werk gaat?
Eerst en vooral draait het vooral om fijne singles te ontmoeten in een toffe en relaxte sfeer.

Bij aankomst ontvangt onze host jou altijd met een big smile en zorgt hij/zij ervoor dat je je meteen op je gemakt voelt! 😃
Je krijgt 2 drankbonnetjes en hiermee kan je alvast een aperitiefje gaan halen aan de bar. De speeddate zelf begint als iedereen er is en een drankje heeft. Dit is vaak rond 19u45 want er durft hier en daar al iemand te laat komen door fille etc. 😉

De host doet een korte uitleg over hoe de avond precies in zijn werk gaat. Hierna kiezen de ladies een tafeltje uit. Zij blijven de hele avond gezellig zitten. As it should be! 😉 De mannen schuiven om de 6 minuten door tot elke man met elke vrouw gepraat heeft.

De speeddate is meestal rond 22u00 / 22u30 gedaan. Hierna is er nog een gezellige after drink, soms kan deze wel eens wat uitlopen tot in de vroege uurtjes… 😃

Iedereen krijgt op het einde van de avond een link toegestuurd via mail waar de namen van alle aanwezigen in staan. Hier kan je dan de personen aanduiden die je graag nog eens terug zou willen zien. Indien de ‘likes’ wederzijds zijn dan krijg je de dag erna om 12u een mailtje met de gegevens van jouw match(es). 🥰 Indien je geen match hebt, no worries, je krijgt nog altijd een mailtje met het aantal personen die jij hebt aangeduid en het aantal personen die jou hebben aangeduid.

Voilà zo gaat een speeddate bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort terug te zien voor een gezellige en verrassende avond! 😍

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?