Back

Speeddating Mechelen @ Van der Valk Hotel Mechelen, 28-38j (11/02/2020) – pre-Valentine’s Special

 28,00

Beleef een geweldige avond boordevol nieuwe ontmoetingen met leuke en interessante singles in het splinternieuwe, gezellige en stijlvolle Van der Valk Hotel Mechelen op onze speciale “Find my Fish” pre-Valentine’s editie. Onze sympathieke host ontvangt jou bij aankomst met een big smile en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Een lekker apertiefje kan daarbij alvast helpen om het ijs te breken. Vervolgens krijg je de kans om al die toppers (zoals jijzelf) te leren kennen via onze speeddate. Nadien praten we z’n allen nog gezellig bij aan de bar met een lekker wijntje of heerlijke cocktail én fingerfood.

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes én fingerfood inbegrepen)

Wissen
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-02-11

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Van der Valk Hotel Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen

Meer info: 02 400 77 84

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?