Talking Dinner Mechelen, 35-45j (12/02/2020)

 43,00

Geniet van een vleugje vakantie in eigen land en ontdek meerdere culinaire hoogstandjes van over de verschillende werelddelen met het nieuwste ‘Food Sharing’ concept van het Via Via Reiscafé te Mechelen. Samen met je mede-reizigers/tafel-partners laten we jou proeven van enkele streekgebonden topgerechten waarbij we je telkens een woordje bijstaan en je nu eens meevoeren naar een zonnig zomerstrand, dan weer langs een weids heidelandschap of een gletsjer in een hooggebergte. Boeiende gesprekken en interessante reisverhalen verzekerd! Reserveer jouw plaatsje, schuif een stoel bij en kom genieten van een heerlijk, gevarieerd en werelds avondmaal samen met de andere reisfanaten en fijnproevers. 

MENUKAART:
Variatie aan verschillende tapasschotels volgens de ‘Food Sharing’ formule met nationale specialiteiten van over heel de wereld geserveerd en gepresenteerd door de Via Via Mechelen. De gerechten zijn telkens naar eigen vermogen en believen op te scheppen, waarbij verzekerd is dat niemand met honger van tafel gaat.
Bij de gerechten is voor iedereen een drankje inbegrepen.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

Wissen
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-02-12

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Via Via Joker Reiscafé, Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?