Talking Dinner Mechelen, 52-65j (03/06/2020)

 43,00

Geniet van een vleugje vakantie in eigen land en ontdek meerdere culinaire hoogstandjes van over de verschillende werelddelen met het nieuwste ‘Food Sharing’ concept van het Via Via Reiscafé te Mechelen. Samen met je mede-reizigers/tafel-partners laten we jou proeven van enkele streekgebonden topgerechten waarbij we je telkens een woordje bijstaan en je nu eens meevoeren naar een zonnig zomerstrand, dan weer langs een weids heidelandschap of een gletsjer in een hooggebergte. Boeiende gesprekken en interessante reisverhalen verzekerd! Reserveer jouw plaatsje, schuif een stoel bij en kom genieten van een heerlijk, gevarieerd en werelds avondmaal samen met de andere reisfanaten en fijnproevers.

MENUKAART:
Variatie aan verschillende tapasschotels volgens de ‘Food Sharing’ formule met nationale specialiteiten van over heel de wereld geserveerd en gepresenteerd door de Via Via Mechelen. De gerechten zijn telkens naar eigen vermogen en believen op te scheppen, waarbij verzekerd is dat niemand met honger van tafel gaat.
Bij de gerechten is voor iedereen een drankje inbegrepen.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

 
Wissen
 
Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-06-03

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Via Via Joker Reiscafé, Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen

Routebeschrijving: Er is een ruime parking naast de jeugdherberg, aan de overzijde van de straat. Op slechts 5 minuten wandelen ben je er.

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Wat fijn dat je naar onze talking dinner wilt komen! 😃 Je vraagt je misschien af hoe zo’n avond precies in zijn werk gaat?
Eerst en vooral draait het vooral om nieuwe singles ontmoeten in een toffe en relaxte sfeer tijdens een gezellig etentje.

Bij aankomst ontvangt onze host jou altijd met een big smile en zorgt hij/zij ervoor dat je je meteen op je gemakt voelt! 😃
Je krijgt meteen een drankje en kan de andere singles al leren kennen. Als iedereen er is gaan we aan tafel. Dit is vaak rond 19u45 want er durft hier en daar al iemand te laat komen door fille etc. 😉

De mannen en de dames zitten door elkaar. De mannen wisselen een aantal keer van plaats gedurende het diner zodat iedereen zeker de kans heeft om elkaar te leren kennen. Hier gaat het vooral om samen lekker genieten van het eten en elkaar op een relaxte manier te leren kennen. 🥂

Het etentje is meestal rond 22u00 gedaan. Iedereen krijgt op het einde van de avond een link toegestuurd via mail waar de namen van alle aanwezigen in staan. Hier kan je dan de personen aanduiden die je graag nog eens terug zou willen zien. Indien de ‘likes’ wederzijds zijn dan krijg je de dag erna om 12u een mailtje met de gegevens van jouw match(es). 🥰 Indien je geen match hebt, no worries, je krijgt nog altijd een mailtje met het aantal personen die jij hebt aangeduid en het aantal personen die jou hebben aangeduid.

Voilà zo gaat een talking dinner bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort terug te zien voor een gezellige en verrassende avond! 😍

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?