Online Speeddate – Men Only (07/04/2020)

 12,00

Geen zin om te wachten tot na de Corona-quarantaine om interessante singles te ontmoeten, maar tegelijkertijd toch lekker veilig en cosy thuis in je zetel te blijven zitten? Then we got just what you need… Onze online speeddates! Je leert gegarandeerd interessante singles kennen en beleeft een onvergetelijke avond (in je eigen zetel 😉)!  Dus… sit back and relax, het enige wat je moet doen is het op je af laten komen. Schrijf je snel in en maak jouw avond nét dat tikkeltje interessanter!

💡 Bekijk de details van het evenement hieronder voor meer info

📸 Voor dit event heeft je computer een webcam nodig

 
Wissen
 
Categorieën: ,
Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2020-04-07

Aanvang: 20:00

Einde: 21:30

Locatie: Online, the new place to be safe!

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Wat fijn dat je wilt komen speeddaten! 😃 Je vraagt je misschien af hoe zo’n avond precies in zijn werk gaat?
Eerst en vooral draait het vooral om fijne single mannen te ontmoeten in een toffe en relaxte sfeer.

Bij aankomst ontvangt onze host jou altijd met een big smile en zorgt hij/zij ervoor dat je je meteen op je gemakt voelt! 😃 Je krijgt 2 drankbonnetjes en hiermee kan je alvast een aperitiefje gaan halen aan de bar. De speeddate zelf begint als iedereen er is en een drankje heeft. Dit is vaak rond 19u45 want er durft hier en daar al iemand te laat komen door fille etc. 😉

De host doet een korte uitleg over hoe de avond precies in zijn werk gaat. Iedereen praat 6 minuten met elkaar tot je met elke man gepraat hebt.

De speeddate is meestal rond 22u00 / 22u30 gedaan. Hierna is er nog een gezellige after drink, soms kan deze wel eens wat uitlopen tot in de vroege uurtjes… 😃

Iedereen krijgt op het einde van de avond een link toegestuurd via mail waar de namen van alle mannen in staan. Hier kan je dan de mannen aanduiden die je graag nog eens terug zou willen zien. Indien de ‘likes’ wederzijds zijn dan krijg je de dag erna om 12u een mailtje met de gegevens van jouw match(es). 🥰 Indien je geen match hebt, no worries, je krijgt nog altijd een mailtje met het aantal personen die jij hebt aangeduid en het aantal mannen die jou hebben aangeduid.

Voilà zo gaat een speeddate bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort terug te zien voor een gezellige en verrassende avond! 😍

Je vraagt je misschien af hoe zo’n online speeddate precies in zijn werk gaat? 😃 Hieronder even een kort overzichtje om alles wat duidelijker te maken. Een kwartier voor de start van de speeddate (19u45) krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd om je gemakkelijk in te loggen op ons online platform.  Eens ingelogd ben je klaar om te speeddaten en is het gewoon afwachten tot om 20u00 de speeddate van start gaat… Om de 3 minuten krijg je automatisch een andere gesprekspartner te zien via webcam. Het is altijd spannend om te zien wie de volgende is… Na elk gesprek kan je de persoon aan de andere kant een like geven. Indien jullie elkaar geliked hebben kunnen jullie na de speeddate nog verder praten. Voilà zo gaat een online speeddate bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort online te mogen verwelkomen voor een gezellige en verrassende avond! 😍

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?