Speeddating Antwerpen @ Bocadero, 21-29 jaar (28/08/2019)

 24,00

Yes, onze summer speeddates in Bocadero staan weer voor de deur! Schrijf je nu in en beleef een fantastische avond met een geweldige groep mensen in de ongelofelijk gezellige zomerse bar Bocadero op het Eilandje! Wij ontvangen jou met een big smile en presenteren jou een avond vol nieuwe ontmoetingen en lekkere drankjes. Eerst is er een gezellige apero en daarna een speeddate met allemaal toppers zoals jijzelf. Na de speeddate kunnen jullie nog allemaal gezellig napraten terwijl jullie genieten van een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in ontmoet jouw match in de ondergaande zon!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-28

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bocadero,Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?