Speeddating Brugge @ Groot Vlaenderen, 26-34 jaar (12/09/2019)

 24,00

Beleef een fantastische avond met geweldige mensen in de prachtige Groot Vlaenderen in hartje Brugge. Wij zorgen alvast voor een warme ontvangst en een avond vol nieuwe échte nieuwe ontmoetingen. Eerst is er een speeddate zodat iedereen gezellig kan kennismaken. Hierna kan er nog lang worden nagepraat tijdens onze after drink. Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke avond in hartje Brugge!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor verdere informatie – 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-09-12

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Groot Vlaenderen, Vlamingstraat 94, 8000 Brugge

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?