Speeddating Brugge @ Groot Vlaenderen, 26-34 jaar (21/08/2019)

 24,00

Beleef een fantastische avond in de prachtige cocktailbar Groot Vlaenderen in hartje Brugge. De ontvangst gebeurd, zoals altijd, met big smile. Eerst is er een speeddate zodat iedereen gezellig kan kennismaken. Hierna kunnen jullie nog lekker lang blijven napraten tijdens onze after drink. Wacht niet langer en beleef een fantastische avond in hartje Brugge!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor verdere informatie – 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-21

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Groot Vlaenderen, Vlamingstraat 94, 8000 Brugge

Meer info: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?