Speeddating Brussel @ Ethnic Bar, 25-35j (22/10/2019) (kopie)

 24,00

Beleef een fantastische avond en ontmoet interessante singles in de ongelofelijk gezellige en stijlvolle Ethnic Bar op de Louizalaan in hartje Brussel. Wij ontvangen jou met een big smile en presenteren jou een avond vol nieuwe ontmoetingen. Eerst is er een gezellige apero en daarna een speeddate om het ijs volledig te breken. Hierna kunnen jullie nog allemaal gezellig lang napraten terwijl jullie genieten van een cocktail of wijntje. Schrijf je snel in en je gaat gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-22

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Ethnic Bar, Avenue Louise 277, 1050 Bruxelles

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?