Speeddating Brussel – Men Only @ Alice Cocktail Bar (17/10/2019)

 24,00

Laat je betoveren door de prachtige Alice Cocktail Bar in hartje Brussel, beleef een geweldige avond vol interessante ontmoetingen met allemaal fantastische mannen! Wij ontvangen jou met big smile en geven je meteen een lekker verfissend drankje. Na een gezamenlijke apero om het ijs meteen te breken is er een speeddate met allemaal toppers zoals jijzelf! Hierna kunnen jullie nog gezellig napraten, verdere connecties leggen en bekomen van de vele impressies en intensieve gesprekken van de speeddate tijdens onze gezellige afterdrink. Twijfel niet langer en reserveer snel jouw plaatsje voor een bruisende avond in het levendige centrum van Brussel!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-17

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Alice Cocktail Bar, Louizalaan 190, 1050 Brussel

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?