Sold out

Speeddating Gent @ Le Bal Infernal, 21-29 jaar (28/08/2019)

 24,00

Beleef een geweldige avond in de super gezellige Bal Infernal in hartje Gent. De ontvangst gebeurd, zoals altijd, met een big smile waarbij er meteen een lekker drankje wordt geserveerd. Eerst is er een gezellige apero en daarna een speeddate zodat het ijs volledig gebroken is. Na de speeddate is er een after drink en wordt er natuurlijk nog gezellig nagepraat. Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke avond in Gent!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-28

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Le Bal Infernal, Kammerstraat 6, 9000 Gent

Meer info: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?