Speeddaten in de GaiaZOO, 28-38j (12/12/2019)

 24,50

Single and ready to flamingle?! Dan moet jij erbij zijn voor ons unieke en exclusieve speeddate tussen de 400 prachtige flamingo’s van de GaiaZOO! Wij ontvangen je met een grote glimlach en presenteren je een avond vol nieuwe ontmoetingen met interessante vrijgezellen. Na een gezamenlijke wandeling tot aan de Savanne Lodge, kan je deze prachtige kolonie – meteen ook de grootste van Europa – bezichtigen en bewonderen terwijl je de andere vrijgezellen beter leert kennen via ons eigen uitgewerkte en begeleide speeddating concept. Na afloop kunnen jullie nog gezellig borrelen terwijl jullie genieten van de pracht en praal van deze vogels. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke avond in de GaiaZOO!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – aperitiefhapjes en 2 drankjes van het huis inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-12-12

Aanvang: 19:00

Einde: 22:30

Locatie: GaiaZOO, Brughofweg 25, 6468PB Kerkrade

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: 02 400 77 84

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?