Speeddating Kortrijk @ Nuba-R, 28-38 jaar (21/08/2019)

 24,00

Heb je zin in een zonnige zomeravond vol nieuwe ontmoetingen in de allermooiste zomerbar van heel Kortrijk? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Wij ontvangen je in de paradijselijke Nuba-R met een verfrissende cocktail of wijntje en laten je kennis maken met het beste van wat West-Vlaanderen aan singles te bieden heeft! We beginnen met een speeddate zodat iedereen elkaar wat beter kan leren kennen en sluiten af met een after drink in de ondergaande zon. Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in Kortrijk!

(Twee drankjes inbegrepen – bekijk hieronder de details van het evenement voor meer informatie)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-21

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Nuba-R, Trakelweg 8500, 8500 Kortrijk

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?