Speeddating Kortrijk @ Bar Tropical, 26-34 jaar (10/10/2019)

 24,00

Zin om een geweldige avond te beleven gevuld met nieuwe ontmoetingen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! De prachtige zomerse locatie van de Bar Tropical, fantastische mensen, een warme ontvangst, vele nieuwe connecties en boeiende gesprekken begeleid door één van onze top-hosts. Dé ideale cocktail voor een fantastische speeddate-avond in het warme Kortrijk! We laten je kennis maken met het beste wat West-Vlaanderen aan singles te bieden heeft en je krijgt er van ons twee drankjes ter verfrissing bovenop. Wacht niet en schrijf je snel in want zoals we hier zeggen: ’tis veu de rappe’!

(Twee drankjes inbegrepen – bekijk hieronder de details van het evenement voor meer informatie)
Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-10-10

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Bar Tropical, Sint-Maartenskerkhof 8, 8500 Kortrijk

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?