Speeddating Leuven @ Den Beiaard, 28-38 jaar (26/08/2019)

 24,00

Beleef een geweldige avond in de authentieke bar van café Den Beiaard aan het Ladeuzeplein van Leuven! We verwelkomen jou met een big smile en presenteren jou een avond vol boeiende ontmoetingen met fantastische mensen. We laten je met iedereen kennis maken via ons eigen uitgewerkte en begeleide speeddating concept om het ijs te breken. Daarna kunnen jullie nog gezellig napraten met een wijntje in de hand en genieten van Leuven by night! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in hartje Leuven!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes inbegrepen)

 

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-26

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Den Beiaard, Mgr. Ladeuzeplein 8, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)494 65 17 48

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?