Speeddating Mechelen @ De Vleeshalle Smaakmarkt, 21-29 jaar (21/08/2019)

 24,00

Beleef een geweldige avond gevuld met boeiende ontmoetingen en lekkere drankjes in de gloednieuwe en exclusieve smaakmarkt ‘De Vleeshalle’ in het hartje van Mechelen. De ontvangst gebeurd zoals altijd met een big smile. Bij aankomst wordt er meteen een cocktail, wijntje of iets anders fris geserveerd. Na een aperitief momentje is er, om het ijs volledig te breken, een speeddate. Hierna is er nog een gezellige after drink. Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke avond!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – 2 drankjes of 1 cocktail inbegrepen)

Wissen

Categorie: Tag:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-21

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: De Vleeshalle Smaakmarkt, Huidevettersstraat 7, 2800 Mechelen

Meer info: +32 (0)497 11 07 61

Contacteer ons: info@daretodate.eu

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?