Talking Dinner Leuven, 38-48 jaar (13/11/2019)

 39,00

Zin in een geweldige avond boordevol nieuwe ontmoetingen gepaard met een heerlijk, zuiders avondmaal en een drankje erbij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen samen met het sfeervolle Kalypta restaurant in de Parijsstraat te Leuven voor een fantastisch dinner en de kans nieuwe, boeiende mensen te leren kennen! Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond in hartje Leuven!

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info – buffet met verschillende hoofdgerechten naar keuze en 2 drankjes inbegrepen)

 

Wissen

Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-11-13

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Kalypta, Parijsstraat 21, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?