Weekend Vibes, 25-38j (22/11/2019 tot 24/11/2019)

 279,00

Zin in een supergezellig en verrassend weekendje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij gaan op weekend met een fantastische groep van 40 sympathieke singles van vrijdagavond 22 november tot zondagnamiddag 24 november.

Wij verwennen jou met een fantastisch weekend en zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details geregeld wordt: van een top diner bij aankomst op vrijdagavond tot het laatste drankje op zondagmiddag. Wij hebben speciaal voor jullie de prachtige en exclusieve locatie ‘Les Lavandières de Fontaine’ in de Franse Ardennen geboekt. Iedereen leert elkaar kennen door onze georganiseerde leuke, sportieve en avontuurlijke activiteiten zoals een namiddagje paintball, maar evengoed wordt er tijd voorzien voor een rustig en ontspannen dinertjes bij kaarslicht. Wij regelen ook 2 ‘personal matched’ dates op basis van jouw persoonlijkheid en voorkeuren aan de hand van de vragenlijst (opgesteld door onze psychologen) die wij jou persoonlijk opsturen na jouw registratie!

Het wordt nog geweldiger dan het al klinkt, dus zorg dat je erbij bent en reserveer snel jouw plaatsje!
Na je inschrijving ontvang je meer uitleg en een gedetailleerd programmaboekje, evenals onze befaamde vragenlijst.
Voor meer informatie – stuur een e-mail naar info@daretodate.eu of bel het nummer 0497 11 07 61

(We gebruiken een all-inclusive prijs voor ons weekend, inbegrepen in de prijs zijn: 2 nachten (met gratis toegang tot zwembad, jacuzzi en sauna), 2 x diner, 2 x ontbijt, 2 x lunch, alle geplande activiteiten en benodigdheden, toeristenbelasting, annuleringsverzekering tot 14 dagen voor vertrek, Dare To Date diensten, good vibes en begeleiding gedurende het volledige weekend)

Wissen

Categorie:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-11-22

Aanvang: 18:00

Locatie: Les Lavandières de Fontaine, 27 Rue des Lavandières, 02140 Fontaine-lès-Vervins, France

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?