Wine Tasting Antwerpen, 45-55 jaar (29/08/2019)

 28,00

Beleef een interessante en leerrijke Wine Tasting avond in de gezellige wijnbar Our Daily Bottle te Antwerpen! Wij ontvangen jou met een grote glimlach en presenteren jou een avond vol nieuwe ontmoetingen terwijl jij de kunst van het wijnproeven leert kennen onder begeleiding van onze sympathieke wijnspecialiste Isabeau Sas. Reserveer snel jouw plaatsje en beleef een onvergetelijke avond in Antwerpen!

(Bekijk de details van het evenement voor meer info – alle wijnproevertjes inbegrepen)

Wissen

Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2019-08-29

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Our Daily Bottle, Rijnkaai 150bis, Antwerpen

Meer info: info@daretodate.eu

Contacteer ons: +32 (0)497 11 07 61

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?