Dare to date speeddate online
Geen onderdeel van een categorie

Daten in tijden van corona

Door covid-19 moeten we, spijtig genoeg, zoveel mogelijk in ons kot blijven.Cafés, clubs, bars en restaurants zijn gesloten. Dit wilt zeggen dat je ook niet meer kunt gaan daten. Geen zin om te wachten tot na de Corona-quarantaine om interessante singles te ontmoeten? Maar wil je wel veilig en cosy thuis in je zetel blijven zitten? Then we got just what you need… Online speeddaten!

Sit back and relax

Je kan nieuwe singles ontmoeten tijdens een avondje online speeddaten. Het concept blijft hetzelfde als het in real-life speeddaten alleen gebeurt het nu vanuit je eigen zetel. Meld je op tijd aan via de link van het event en ontmoet fantastische singles. Je krijgt telkens 3 minuten per gesprekspartner. Je wordt automatisch met een volgende single verbonden als deze tijd voorbij is. Na elk gesprek krijg je 15 seconden bedenktijd om de persoon aan de andere kant een like te geven. Als al je gesprekken gedaan zijn worden de matches online gevormd. Als je een wederzijdse like hebt vorm je een match. Achteraf wordt er een chatbox geopend waar jullie kunnen napraten over de speeddate en gegevens kunnen uitwisselen.

Tips voor het online speeddaten

We willen het natuurlijk zo écht mogelijk maken zodat je ten volle kan genieten zoals je dat op een echte date zou doen. Volg deze tips en beleef een magische avond.

Tip 1: Trek een leuke outfit aan

Het is niet omdat je de singles niet in het echte leven zult ontmoeten dat je er niet deftig moet uitzien. Trek een mooi hemdje of leuk bloesje aan. Je kan eventueel een jogging aandoen om je toch lekker comfortabel te voelen, dit zal toch niet zichtbaar zijn via de webcam. Vergeet niet dat je dan moet blijven zitten! 😉

 

 

 

 

 

Tip 2: Kies een goede ruimte

Om een kwaliteitsvolle date te hebben kan je op voorhand eens testen met je webcam of de ruimte waar je wilt gaan zitten een goede belichting heeft. Het is belangrijk dat je goed zichtbaar bent zodat je date je een beetje kan keuren. De ruimte moet niet enkel een goede belichting hebben maar het is ook belangrijk dat je in een opgeruimde kamer zit. Het zal al meteen een slechte indruk nalaten als je etensresten, vuile kleren of een onderbroek op de achtergrond ziet liggen. Verkies ook een neutrale achtergrond zonder te veel afleiding zodat de aandacht volledig op jou gericht is!

Tip 3: Zorg ervoor dat je een one-on-one gesprek hebt

Zijn er nog andere mensen thuis? Probeer je dan goed af te zonderen. Je hebt maar 3 minuten per date. Er is dus geen tijd voor een bezorgde mama die wilt dat je je date eerst even voorstelt of een broertje die knallende muziek opzet zodat je elkaar niet kan horen. Je moet helemaal gefocust zijn op de date zonder afleiding.

Tip 4: Geniet van een glasje wijn

Tijdens een real-life date zit je in een café waar je af en toe een drankje kan bestellen. Zorg ervoor dat je je glas goed vult voordat je begint aan de speeddate. Er is geen tijd om tijdens de date een flesje wijn te gaan zoeken in de wijnkelder, tegen dan is je date afgelopen. Een glas wijn is ook een goed idee om het gesprek wat op gang te laten komen. 😉

Just one glass of wine

 

 

 

 

Tip 5: bereid enkele dilemma’s voor

Als je niet wilt dat het gesprek stilvalt kan je op voorhand enkele dilemma vragen opschrijven zodat je deze kan stellen. Zo leren jullie elkaar meteen op een diepgaande manier kennen. Denken jullie hetzelfde over een bepaald onderwerp? Dan zijn jullie misschien wel een perfect match. Het wordt ook heel erg geapprecieerd als je date merkt dat je bent voorbereidt voor een date. Het is ook steeds aantrekkelijk als iemand creatief is! 😊

Ben je op zoek naar een lichtpuntje in deze iets donkere tijden? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor de online speeddates op onze website.

Nog tips nodig wat je kan doen tijdens de corona tijden vind je hier. 

Sharing is caring