Signalen herkennen op een eerste date
Geen onderdeel van een categorie

10 signalen die herkenbaar zijn als je date je ziet zitten

Ken je het onzeker gevoel na een eerste date dat je niet zeker weet dat iemand je leuk vindt of niet? Vroeger trokken we bloemblaadjes van madeliefjes om dit te ontdekken. Maar spijtig genoeg is een madeliefje niet helderziend. Hoe weet je dan wel zeker dat hij je ziet zitten? Hou rekening met deze signalen en ontdek of er een tweede date volgt! 😉

1. Naar voor leunen

Dit is een opvallend signaal. We doen het allemaal onbewust. Als je gesprekspartner je graag heeft en interesse heeft zal hij een beetje naar voor leunen om zo de afstand tussen jullie beide kleiner te maken.

Naar voor leunen

 

 

 

 

 

 

2. Friemelen

Dit zijn heel opvallende signalen. Hij fatsoeneert zijn kleren, friemelt met zijn handen, draait met zijn glas,… Dit zijn allemaal reacties die men doet als je nerveus bent. En wanneer voel je je nerveus? Als je iemand leuk vindt natuurlijk!

3. Super geheugen

Als een man je leuk vindt dan onthoudt hij letterlijk alles van jou! Hij onthoudt niet enkel je hobby’s maar ook de kleine dingen. Hij zal bijvoorbeeld vragen hoe het etentje was met je vriendinnen dat je eens had laten vallen tijdens het gesprek.

4. Hij lacht met heel zijn gezicht

Niet elke glimlach is hetzelfde. Lacht hij met zijn tanden bloot en wijd? Maakt hij zelfs wat spleetoogjes? Dit is een uiting van ontspannenheid. Gebeurt dit op jullie date, dan is dat super nieuws. He likes you!

Breed lachen

 

 

 

 

5. Meisjes plagen is liefde vragen

Jullie kennen het gezegde allemaal van vroeger op de speelplaats. Het is de meest voorkomende methode die wordt gebruikt om te flirten. Zowel meisjes als jongens doen het. Als hij je plaagt dan betekent het dat hij zich comfortabel voelt bij jou.

6. Te grote pupillen

De pupillen verklappen alles over je gevoelens! Elke keer als je pupillen groter worden, vertellen ze je iets. De vuistregel is: een grote pupil betekent meestal iets positiefs. Bij het daten betekent dit dat hij je helemaal ziet zitten.

7. Zijn tenen wijzen richting jou

Ook de voeten kunnen heel veel zeggen. Je tenen hebben namelijk de neiging om de kant op te wijzen waar je hart heen wil. Dus als zijn knieën en tenen jou kant op staan, dan heeft hij interesse in je.

8. Oogcontact

Als hij af en toe langer dan een paar seconden oogcontact met je houdt, dan betekent dit dat hij op zijn gemakt voelt bij jou. Zelfs wanneer hij niet bewust doorheeft dat hij je leuk vindt, zal hij vaker naar je kijken als hij ook maar een beetje tot je aangetrokken is.

oogcontact


9. Hoek

In het begin van de interactie houden mensen een grote hoek ten opzichte van elkaar. Dit is veiliger. Ze gaan niet gelijk tegenover elkaar staan, maar bijvoorbeeld in een hoek van 90 graden. Verkleint hij de hoek, dan vertrouwt hij je.

10. Hij contacteert jou eerst

Als hij je na de date eerst een berichtje stuurt kan je op je beide oren slapen dat hij je leuk vindt en dat de tweede date er zal komen.

Hou deze tips in je achterhoofd en ontdek of hij je leuk vindt! Woehoeee, spannend!

Voila, nu kan je meteen inschatten tijdens de date of je date je ziet zitten of niet. Schrijf je nu in voor een speeddate en test of hij je de juiste signalen geeft.

sharing is caring