Speeddaten is de nieuwste trend
Geen onderdeel van een categorie

Speeddaten, de nieuwste trend

Je bent single en je wilt wat… Je hebt de grote stap gezet om te gaan daten. Online daten is laagdrempelig, maar heeft weinig te maken met het echte leven en de echte jij! Hoe pak je daten het beste aan? Speeddaten is the answer! Bij speeddaten is er geen scherm waarachter je jezelf kunt verbergen. Speeddaten wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een snelle vorm van een blind date waarin je verschillende singles leert kennen in één avond. Wie weet ontmoet jij je droomprins(es) al vanaf de eerste avond?

Hoe gaat een speeddate in zijn werk?

De speeddates gaan door in sfeervolle en moderne locaties. Je wordt verwelkomt door een enthousiaste host die je meteen op je gemak stelt. Tijdens de speeddate leer je geen één, maar meerdere singles kennen wat het concept zo sterk maakt.  Je krijgt telkens 7 tot 10 minuten tijd.. Als de tijd om is, moet je doorschuiven. Weet je even geen gespreksonderwerp? Geen probleem, er ligt een enveloppe in het midden van de tafel met dilemma’s en vragen.  Er is natuurlijk geen tijd voor stiltes! 😉 Tijdens de gesprekken kan je aantekeningen maken zodat je aan het einde van de speeddate een goed overzicht hebt van de singles waar je graag verder mee in contact zou willen komen. Nadat je alle singles hebt gesproken kunnen jullie samen nog een stapje in de wereld zetten. Op het einde van de avond is het moment van de waarheid aangebroken! Wie wil jij graag nog terugzien? Vul het match-formulier in en ontdek wie jouw perfect match is!

Speeddaten heeft alleen maar voordelen

1. Ontmoet iemand echt

Je komt persoonlijk in contact met elkaar. Bij online daten weet je niet wie aan de andere kant van het scherm zit, het kan letterlijk iedereen zijn! Bij speeddaten weet je dit meteen!

2. Lichaamstaal

Lichaamstaal liegt nooit. Je kan heel veel afleiden uit de houding van je date, tenminste als deze persoon in levende lijven voor je staat.

3. Switch

Als je gesprekspartner je niet bevalt moet je maar 10 minuten met hem/haar volhouden. Je verspilt geen hele avond aan één persoon! 😉

4. Meerdere matches

Omdat je meerdere singles ontmoet is de kans groter op meer matches. Maak je al maar klaar voor een tweede date!

5. What you see is always what you get

De foto van de single waarmee je al een hele tijd aan het chatten bent, ziet er vast aantrekkelijk uit, maar ziet je date er tijdens je afspraakje er ook net zo uit als op die foto? Bij een speeddate kan je niet teleurgesteld worden!

6. Eerste indruk

De eerste indruk is het allerbelangrijkste. Is je date spontaan, lief of gesloten? Er zijn geen emoticons waarachter je je persoonlijkheid kan schuilen.

7. Gentleman-tijd

Met offline daten keer je terug naar de ouderwetse tijd waar normen en waarden belangrijk zijn. Zeg nee tegen valse profielen en dates die niet komen opdagen!

8. Afwijzen is minder pijnlijk

Een afwijzing gebeurt niet openlijk. Je krijgt pas aan het einde van de speeddate te horen of er een match was. Je moet zelf niemand kwetsen of geraakt ook minder snel gekwetst.

Door te gaan speeddaten vergroot je je kans in liefdesland enorm. Je hoort regelmatig succesverhalen van singles die dankzij een speeddate hun droompartner gevonden hebben. Als je je thuis gaat verstoppen weet je zeker dat je de liefde van je leven niet gaat ontmoeten. Kom uit je comfortzone en ga de uitdaging aan!

Sharing is caring!