Veelgestelde Vragen

Wie komt er naar een speeddate avond?

Naar onze events komen vooral drukbezette werkende mensen. Je zal verbaasd zijn over wie je allemaal ontmoet op onze events. Denk eraan, iedereen is er voor dezelfde reden, namelijk om nieuwe mensen te ontmoeten, een leuke avond te hebben, hun sociale kring uit te breiden en misschien wel die ene speciale persoon te ontmoeten.

Mag ik een vriend of vriendin meenemen?

Je mag zeker een vriend of vriendin meenemen :)!

Mijn leeftijdscategorie staat er niet bij?

Indien je leeftijdscategorie er niet bijstaat kun je een e-mail sturen naar info@daretodate.eu.

Indien er voldoende vraag is, kunnen er speciale avonden met alternatieve leeftijdscategorieën georganiseerd worden.

Waarom leeftijdscategorieën?

Onderzoek heeft aangetoond dat het overgrote deel van de mensen een partner zoeken van ongeveer dezelfde leeftijd. Hierom hebben wij leeftijdscategorieën aangemaakt, zo wordt de kans op een “match” verhoogd.

Wanneer is er een "match"?

Indien jij bij een persoon “ja” hebt opgegeven en die persoon bij jou ook “ja” heeft opgegeven worden jullie gegevens (en alleen dan) aan elkaar doorgegeven via e-mail de dag na het event.

Wanneer weet je of je een "match" hebt?

Na de speeddate geef je je matches op. De dag erna krijg je een e-mail met hierin de gegevens van de personen die ook voor jou een “ja” hebben opgegeven.

Wat is inbegrepen in de prijs?

In onze speeddates zitten steeds twee gratis drankjes inbegrepen. Je ontmoet minstens 8 singles (vaak meer) en wordt altijd met een grote glimlach verwelkomt door onze host op een van onze gezellige en stijlvolle privé locaties!

Wat er bij onze andere events inbegrepen is kan je terugvinden bij de beschrijving van dat specifieke event. Als je een vraag hebt hierover kan je ons natuurlijk ook steeds een mailtje sturen!

Ooops ... Je bent te laat

Indien je te laat bent, verwittig dan gewoon even de host. Zijn/haar contactgegevens zullen in het berichtje staan dat je voor de speeddate ontvangt als herinnering.

Hoe inschrijven?

Je kan je voor een speeddate avond inschrijven via onze site (evenementen). Al onze betalingen gebeuren online via een beveiligd netwerk. Wij accepteren geen cash.

Na je inschrijving

Na je inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staan alle details van het evenement (locatie, uur, routebeschrijving …) en contactgegevens van de host voor die avond indien je nog verdere informatie wenst.

Vooraf betalen

Wij aanvaarden enkel online betalingen vooraf, omdat we er zeker van willen zijn dat diegene die zich inschrijven ook effectief komen opdagen. Zo blijft het evenwicht tussen mannen en vrouwen bewaard.

Niet voldoende inschrijvingen

Per avond garanderen wij voor jou een ontmoeting met minstens 8 singles. Indien er zich niet genoeg singles voor een avond hebben ingeschreven (minimum 8 vrouwen en 8 mannen) dan zijn wij genoodzaakt om het event te annuleren. Wij willen immers dat al onze speeddating avonden van hoge kwaliteit zijn en de kans creëren om die speciale persoon in de juiste omgeving te ontmoeten.

Wij zullen je ten laatste 24 uur op voorhand via mail laten weten indien de speeddating avond niet door gaat.

Je inschrijvingsgeld krijg je dan natuurlijk wel onmiddellijk terug betaald via overschrijving.

Over het niet doorgaan van een avond moet je je echter niet te veel zorgen maken, want bijna al onze events gaan gewoon door en meestal zijn er meer dan 8 single mannen en vrouwen aanwezig.

Het evenement is al volzet

Spijtig, je zal je voor een volgend event moeten inschrijven of je op de reservelijst laten plaatsen. Maar maak je niet druk, gemiddeld wordt er per maand voor elke leeftijdscategorie wel een speeddate-avond of drink georganiseerd

Annulatie & terugbetaling

Eens je je hebt ingeschreven voor een event kan je geen terugbetaling, noch een inschrijving voor een ander event bekomen.

Stel ons een vraag

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Geen nood! Vul onderstaand formulier in en krijg altijd antwoord!